Eiendomsmeglere Costa Blanca Sør-Spania

Hvis du har valgt å lete etter et hus på et sted hvor solen skinner mer enn tre hundre dager i året, slik at du kan nyte stranden når du vil, så anbefaler vi deg å stole på eiendomsmeglerne Costa Blanca Sør-Spania.

På grunn av sine unike egenskaper er Costa Blanca sør for Spania det paradiset som er valgt av tusenvis av innbyggere i Europa for å flytte til live etter pensjonering eller tilbringe lange ferieperioder.

Dette skyldes det store antallet muligheter du vil finne for å lede en sunn og avslappet livsstil og ha det gøy å gjøre favorittaktivitetene dine.

Costa Blanca Sør tilbyr et bredt utvalg av strender å velge mellom.

Du har brede og omfattende strender med myk og gylden sand, ideell til å slappe av i solen eller bade i det tempererte vannet med familien din.

Du vil også finne magiske bukter med gjennomsiktige og rolige farvann. De er perfekte å ha det gøy med vennene dine som praktiserer et stort antall vannsport.

Kan du forestille deg denne sommeren å gjøre snorkling og oppdage den flotte skjønnheten i havbunnen?

Kanskje du foretrekker å ha det gøy på en skøyter eller ta en tur på kajakk.

Denne sommeren er den perfekte tiden for deg å komme og møte våre eiendomsmeglere Costa Blanca Sør-Spania, og de vil vise deg fordelene med å bo i dette fantastiske hjørnet av Middelhavet.

Våre eksperter Eiendomsmeglere Costa Blanca Sør-Spania vil hjelpe deg med kjøp av ditt nye hjem

Vi anbefaler ekspertrådene fra eiendomsmeglerne Costa Blanca Sør-Spania, hvis du ønsker å finne et hus i dette vakre landet.

Vi vil lytte nøye til dine behov angående ditt nye hjem. På denne måten vil vi tilby deg et nøye utvalgte utvalg av de boligene som kan være av interesse.

Vi har et bredt spekter av egenskaper til nybygg og videresalg, i vakre boligområder eller i turistbyer.

Vi tilbyr luksuriøse villaer med svømmebasseng, romslige leiligheter med havutsikt, familie bungalower med felles svømmebasseng, duplekser, rekkehus, penthouses, ...

I tillegg vil vi gi deg omfattende informasjon om alle spørsmålene du spør om det.

Vi har fullstendig kunnskap om de tjenestene du finner i miljøet i huset som interesserer deg. Vi vil informere deg mye om plasseringen av nærmeste kjøpesentre, supermarkeder, skoler, fritidsfasiliteter, medisinske sentre, avstand til flyplassen, stranden eller golfbanen etc.

Spør våre eiendomsmeglere Costa Blanca Sør-Spania for huset til drømmene dine

Kontakt våre eiendomsmeglere Costa Blanca Sør-Spania, og du vil bli hyggelig overrasket når du ser deres omfattende forberedelse og hjertelighet.

Du trenger ikke å bekymre deg for språket siden vi er flytende i de viktigste europeiske språkene.

Vi setter oss på plass og forstår bekymringen for å kjøpe et hjem i et annet land enn ditt. Derfor vil vi informere deg om alle nødvendige prosedyrer for å kjøpe et hus i Spania.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en epost til:

info@vincent-realestate.com

Besøk oss på våre kontorer lokalisert på:

· BENIJOFAR:

Avda. Federico García Lorca 37 Benijófar (Alicante)

ES: (0034) 966 712 440

Storbritannia: +44 (0) 2080 998997

· ORIHUELA COSTA:

Niagara Street - Miraflores Building III - Lokal 6.7

Playa Flamenca 03189 Orihuela Costa

ES: (0034) 965 326 606

Storbritannia: +44 (0) 203 0048990

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Cookies · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map
WhatsApp

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS