Fast eiendom i Ciudad Quesada Spania

Vet ikke hva du skal ta for å kjøpe et hus på Costa Blanca? Trenger du noen du stoler på å gi råd til deg? Kontakt ourReal Estate i Ciudad Quesada Spania, og du vil bli hyggelig fornøyd med deres profesjonalitet og personlig oppmerksomhet.

Ciudad Quesada er en urbanisering som ligger på den spanske sørlige Costa Blanca, som ligger seks kilometer fra Middelhavet.

Det ble opprettet som et sted for ferie og hvile, der innbyggerne dedikert seg til å nyte solen, god middelhavsmat og deres favoritt utendørsaktiviteter.

Den har 18-hulls golfbane "La Marquesa", som er preget av ikke å være ekstremt vanskelig, så det passer for spillere på alle nivåer.

I Ciudad Quesada skinner solen mer enn tre hundre dager i året, slik at du når som helst kan nyte en fantastisk ferie omgitt av natur og ro.

Urbaniseringen er svært godt forbundet via motorveien AP-7 med flyplassene i Alicante og Murcia, slik at du ofte kan motta familie og venner fra hjemlandet ditt.

Nærheten til de omfattende strendene i La Mata, Guardamar del Segura eller Torrevieja er ideell for å tilbringe en hyggelig dag til sjøs når du vil.

Vi er eiendomsmegling i Ciudad Quesada Spania, vi vil hjelpe deg på en personlig og ærlig måte

I vår eiendom i Ciudad Quesada Spania vil vi lytte nøye for å tilby deg det hjemmet du virkelig vil. Du vil bli overrasket av vår profesjonalitet og nærhet.

Vi utfører eller fører tilsyn med alle prosedyrene knyttet til kjøp av ditt nye hjem i Spania.

Vi vil gi deg råd om søknaden om utlendingsidentifikasjonsnummeret (NIE), som er nødvendig for å åpne en bankkonto i Spania.

Vi kan også bosette alle skatter og avgifter på ditt nye hjem eller endre navnet på forsyningene.

Vi kan informere deg om bytte av valuta, utgifter til notarius and property registrar.

Ikke nøl med å spørre oss om du vil gjøre noen form for reform, vi kan gi deg, uten noen forpliktelse, pålitelig personell og at du gjør jobben din riktig.

Vi har også profesjonell hage- eller bassengvedlikehold.

Vi har en portefølje av fagfolk som arkitekter, malere, murere, gartnere, rørleggere, elektrikere, etc.

Avhengig av reformen du ønsker å gjøre, vil vi informere deg vennlig om fagpersoner og kommunale tillatelser du trenger.

Hvis du vil finne ditt ideelle hjem, besøk vår eiendomsmegling i Ciudad Quesada Spania

I vår eiendom i Ciudad Quesada Spania har vi et bredt utvalg av eiendommer å tilby.

Vi har luksuriøse villaer med privat tomt og basseng, bungalower med moderne eller tradisjonell design med en vakker privat urbanisering, hvor du har et felles svømmebasseng med store solariumområder som er ideelle for å sosialisere med naboer.

Du vil elske å observere den entusiasmen og engasjementet som vi legger for å finne hjemmet du ønsker.

Følg oss på sosiale nettverk, og du kan sjekke, daglig, vårt arbeidssystem og vår brede aktivitet.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@vincent-realestate.com

Vi vil gjerne motta deg på våre kontorer lokalisert på:

· Avda. Federico García Lorca, 37 Benijófar (Alicante).

Telefoner: ES: (0034) 966 712 440 | Storbritannia: +44 (0) 2080 998 997

· Niagara Street - Miraflores III Building - Lokal 6.7 - Flamenca Beach 03189 Orihuela Costa (Alicante).

Telefoner: ES: (0034) 965 326 606 | Storbritannia: +44 (0) 203 0048990.

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Cookies · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS