Fast eiendom i Orihuela Costa Spania

Hvis du ønsker å se etter et hus for å nyte solen og stranden i en hvilken som helst sesong av året, anbefaler vi deg å besøke våre eiendommer i Orihuela Costa Spania.

På Costa Blanca sør ligger Orihuela Costa, en enorm strekning av Middelhavskysten som overstiger seksten kilometer.

Langs hele kysten finner vi omfattende strender med gylden sand spredt av magiske bukter av turkisblått hav.

På grunn av de gode temperaturene som nytes på Costa Blanca, hvor solen skinner mer enn tre hundre dager i året, og vintrene er milde og solfylte, er det alltid hyggelig å ta en tur langs kysten mens du hører på hvisken av bølger.

I de vakre klippene som er funnet hvis vannet er gjennomsiktig og varmt kan vi gjøre mange vannsport, som for eksempel snorkling eller dykking for å bli kjent med undervannsgrotter og flora og fauna i havbunnen.

Det er også veldig vanlig å øve roing, kanopadling, seiling eller jetski.

Ikke avstå for å ansette fortøyningen av båten din i noen av de omkringliggende marinaene og dermed krysse denne vakre kystlinjen.

Denne privilegerte situasjonen sammen med sine vakre strender og dets unike klima er de grunnleggende grunnene til at mange innbyggere i Nord- og Sentral-Europa har bestemt seg for å bosette seg på dette stedet og nyte solen og havet hele året.

I våre eiendommer i Orihuela Costa Spania kontor har vi hus med havutsikt eller svært nær golfbanen

Hvis du forteller oss hva dine hobbyer er, i vår eiendom i Orihuela Costa Spania vil vi lage en profil av ditt ideelle hjem, og vi vil tilby deg et velvalgt utvalg slik at du kan velge din favoritt.

Ikke nøl med å stille oss de spørsmålene du blir spurt om husene som er av interesse.

Våre ansatte vil gjerne hjelpe deg.

Vi har flotte leiligheter på stranden for at du til enhver tid kan nyte en spasertur gjennom den gylne og myke sanden i Middelhavet.

Vi tilbyr også boliger i nærheten av Water Clubs som du finner i Orihuela Costa, slik at du kan ha det gøy med din favoritt vannsport.

Hvis du vil ha en rolig og avslappet atmosfære, kan våre fabelaktige villaer i klippene gi deg et bredt perspektiv på havet fra terrassen til ditt hjem.

Men vi har også bungalower og rekkehus i de nye utviklingene som er bygget med golfbaner, slik at entusiaster av denne sporten bor i nærheten av Golf Club.

Ta kontakt med våre eiendommer i Orihuela Costa Spania for å kjøpe ditt hjem på Costa Blanca

Ikke vent lenger og besøk vår eiendomsmegling på Orihuela Costa Spania nettside. Vi tilbyr deg en variert portefølje av nye eller videresalgsboliger.

Hvis du ønsker å gjøre noen form for reform i ditt nye hjem på Costa Blanca, kan vi uten å forplikte deg på pålitelig personell som gjør jobben perfekt.

Følg oss på sosiale nettverk, og du vil se vår omfattende aktivitet.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@vincent-realestate.com og så snart som mulig, kontakter vi deg.

Hvis du vil besøke oss personlig, vil vi gjerne motta deg på noen av våre kontorer:

· BENIJOFAR:

Avda. Federico García Lorca 37 Benijófar (Alicante).

Telefoner: ES: (0034) 966 712 440 | Storbritannia: +44 (0) 2080 998997

· ORIHUELA COSTA:

Niagara Street - Edif. Miraflores III - Lokal 6,7 Playa Flamenca 03189 (Orihuela Costa)

Telefoner: ES: (0034) 965 326 606 | Storbritannia: +44 (0) 203 0048990

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Cookies · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS