Huizen te koop in Los Alcázares Spanje

Aantal woningen: 1
  • Ref: VRE KR1262
  • 75 m²
  • Slaapkamers: 2
  • badkamers: 2

Appartement · Nieuw · Los Alcazares
Spain - Costa Calida - Murcia
Murcia (Coast)

Deze traditionele appartementen met twee slaapkamers in Los Alacazares bevinden zich in een prachtige omgeving op de Costa Calida, gelegen binnen het gemakkelijk bereik van bars, restaurants, winkels, supermarkten, verschillende golfbanen en stranden, plus andere lokale voorzieningen en faciliteiten. Minder dan 10 minuten naar Murcia Airport ook! Deze mooie eigenschappen zijn afgewerkt...

€ 188.290 Meer informatie

See properties in Huizen te koop in Los Alcázares Spanje

Als u een strandliefhebber en watersporter bent, is de beste plaats om te wonen in de Mar Menor. Daarom willen we u huizen aanbieden in Los Alcázares, Spanje.

Los Alcázares is een prachtige stad omringd door de Mar Menor, aan de Spaanse Costa Cálida.

Traditioneel wordt het beschouwd als een vakantiestad, gewijd aan rust en ontspanning.

Sinds de Romeinse tijd, waarin thermen werden gebouwd, zijn de prachtige eigenschappen van het Mar Menor-water genoten.

Later, met de islamitische overheersing, bouwden de Arabieren een buitengewoon paleis, ook gewijd aan rust en recreatieve doeleinden. De zogenaamde "Al Kazar" gaf de naam aan de bevolking.

Deze wateren, rijk aan zouten en mineralen, worden als therapeutisch beschouwd voor pathologieën gerelateerd aan gewrichten, evenals hun beroemde modderbaden, beschouwd als de grootste buitengebieden in Europa.

In deze traditionele toeristische plaats, heb je alles wat je nodig hebt om plezier te hebben, watersporten te beoefenen en te ontspannen.

Op zijn prachtige promenade vol cadeauwinkels, cafés, ijssalons en restaurants kunt u aangename momenten van ontspanning en amusement doorbrengen.

Je kunt ook alle items kopen om te genieten van een aangename dag op het strand, zoals badpakken, bikini's, zonnebrillen, t-shirts, hoeden en hoeden, strandhanddoeken, zonnebrandcrème, enz.

De huizen te koop in Los Alcázares die wij u aanbieden zijn ruim en zonnig

Wij bieden comfortabele huizen te koop in Los Alcázares, Spanje. Ze zijn ruim en zeer zonnig. Door de grote ramen komt het zonlicht al zijn kamers binnen.

Ze hebben inbouwkasten in de meeste van hun kamers. Uw keuken is volledig ingericht en beschikt over de nodige apparatuur om het huishouden te vergemakkelijken.

De toegangsdeur is gepantserd. De bouwmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Ze zijn gebouwd volgens de geldende voorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie.

Wij bieden verschillende soorten huizen te koop in Los Alcázares, Spanje.

Wilt u wonen in een luxueuze villa met een privézwembad omgeven door een groot solarium? Winter aan de Costa Cálida is ideaal om te ontspannen in de zon.

Heeft u liever een mooi appartement met uitzicht op zee? Wil je heel dicht bij het strand wonen om je favoriete watersporten te beoefenen?

In Los Alcázares heb je een grote verscheidenheid aan scholen, geschikt voor alle leeftijden en niveaus, toegewijd aan het beoefenen van sport op zee.

U kunt kiezen uit tal van disciplines, zoals jetskiën, windsurfen, roeien, kanoën, zeilen, enz.

Koop een van onze huizen te koop in Los Alcázares Spanje en verander uw levensstijl

Als u een van onze huizen te koop koopt in Los Alcázares, zult u een gezonde en ontspannen levensstijl leiden.

U zult genieten van de zonnige winters waardoor u prachtige wandel- of fietsroutes kunt maken om de meest emblematische plekken van de omgeving te leren kennen.

Als u meer wilt weten over onze huizen te koop in Los Alcázares, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Om dit te doen, kunt u het formulier invullen dat op het web wordt weergegeven of een e-mail sturen naar info@vincent-realestate.com

Als u liever ons bezoekt in onze kantoren, helpen wij u graag bij:

Avda. Federico García Lorca, 37 Benijófar (Alicante).

Telefoons: ES: (0034) 966 712 440 | VK: +44 (0) 2080 998 997

1 feb 2019
© 2023 Vincent Real Estate · Ontwerp: Mediaelx · Legaal · Cookies · Privacy · Cookies · Site Map
WhatsApp

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS