Makelaars Costa Blanca Zuid Spanje

Als u ervoor hebt gekozen om een huis te zoeken op een plek waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, zodat u op elk moment van het strand kunt genieten, dan raden wij u aan onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje te vertrouwen.

Vanwege de unieke kenmerken is de Costa Blanca ten zuiden van Spanje het paradijs dat duizenden inwoners van Europa hebben gekozen om te verhuizen om te leven na hun pensionering of om lange vakantieperioden door te brengen.

Dit is te wijten aan het grote aantal mogelijkheden dat u zult vinden om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden en plezier te hebben bij het doen van uw favoriete activiteiten.

De Costa Blanca Zuid biedt een breed scala aan stranden om uit te kiezen.

Je hebt brede en uitgestrekte stranden met zacht en goudkleurig zand, ideaal om te ontspannen in de zon of om te baden in het gematigde water met je gezin.

Je zult ook magische baaien vinden met transparante en kalme wateren. Ze zijn perfect om plezier te hebben met je vrienden die een groot aantal watersporten beoefenen.

Kun je je deze zomer voorstellen om te snorkelen en de grote schoonheid van de oceaanbodem te ontdekken?

Misschien geef je er de voorkeur aan om plezier te hebben op een waterskate of een tochtje met een kajak te maken.

Deze zomer is het perfecte moment voor u om kennis te maken met onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje en zij zullen u de voordelen van het leven in deze fantastische hoek van de Middellandse Zee laten zien.

Onze experts Makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje helpen u bij de aankoop van uw nieuwe huis

Wij adviseren het deskundig advies van onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje, als u een huis wilt vinden in dit prachtige land.

We zullen goed luisteren naar uw behoeften met betrekking tot uw nieuwe huis. Op deze manier bieden wij u een zorgvuldig geselecteerde selectie van die huizen die van belang kunnen zijn.

We hebben een breed scala aan eigenschappen van nieuwbouw en wederverkoop, in prachtige woonomgevingen of in zeer toeristische stedelijke centra.

Wij bieden luxe villa's met zwembad, ruime appartementen met uitzicht op zee, familiebungalows met gemeenschappelijk zwembad, duplexen, herenhuizen, penthouses, ...

Daarnaast zullen we u uitgebreid informeren over al die vragen die u erover stelt.

We hebben een volledige kennis van de diensten die u zult vinden in de omgeving van het huis dat u interesseert. We zullen u uitgebreid informeren over de locatie van de dichtstbijzijnde winkelcentra, supermarkten, scholen, recreatieve voorzieningen, medische centra, afstand tot de luchthaven, het strand of de golfbaan, etc.

Vraag onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje voor het huis van uw dromen

Neem contact op met onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje en u zult aangenaam verrast zijn wanneer u hun uitgebreide voorbereiding en hartelijkheid ziet.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de taal, omdat we de belangrijkste Europese talen vloeiend beheersen.

Wij plaatsen onszelf in uw plaats en begrijpen de zorg om een huis te kopen in een ander land dan het uwe. Daarom zullen wij u uitvoerig informeren over alle noodzakelijke procedures om een huis in Spanje te kopen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar:

info@vincent-realestate.com

Bezoek ons op onze kantoren op:

· BENIJOFAR:

Avda. Federico García Lorca 37 Benijófar (Alicante)

ES: (0034) 966 712 440

VK: +44 (0) 2080 998997

· ORIHUELA COSTA:

Niagara Street - Miraflores Building III - Lokaal 6.7

Playa Flamenca 03189 Orihuela Costa

ES: (0034) 965 326 606

VK: +44 (0) 203 0048990

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Ontwerp: Mediaelx · Legaal · Cookies · Privacy · Cookies · Site Map
WhatsApp

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS