Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Ti tips for å hjelpe hagen overleve den lange sommervarmen

14 Aug 2015
Ti tips for å hjelpe hagen overleve den lange sommervarmen

SELV OM den lengste dagen i året er forbi og kveldene har allerede begynt å være et par minutter kortere hver dag hager står nå overfor de 10 til 15 hotteste og mest utfordrende uker i året.

Så her er et dusin ideer for å hjelpe din hage overleve sommeren uten store katastrofer.

1. Gå hagen hver kveld og vann noen planter som har en alvorlig droop. Sjekk i morgen at de har gjenvunnet sin styrke over natten.

2. Hvis disse plantene er på et drypp vanning system skru opp trykket litt eller øke vanning tiden med fem minutter om dagen.

3. Sett opp skygge over delikate sommer urter og salat.

4. Fjern unødvendig bladene av tomat, paprika og aubergine planter til å redusere sine vannbehov. Men la tilstrekkelige bladene til å gi skygge til forming frukter.

5. Stopp fôring planter slik at de vokser tregere og krever mindre vann.

6. Hold dammer toppet opp for å sørge for kjøligere vann i bunnen av dammen og undervannsanlegg for fisken å hvile ut av solen. La fontener på lenger hvis på en tidtaker.

7. Bare vann i de senere timer av kvelden hvis mulig, slik at maksimalt vann soaks i jorda og minimum fordamper raskt etter vanning.

8. Hvis beholdere lider utilbørlig av varmen er det ikke for sent å arbeide noen Terra-Cottem jordforbedring gel inn i komposten rundt omkretsen av beholderne ved å gjøre dype hull ned til bunnen av de bakenforliggende kuler med en smal sparkel eller spesial designet TerraCottem pistol.

9. For de virkelig varme dager flytte containere inn i skyggen eller gi skygge med gamle parasoller.

10. Hvis du er i tvil om hvor mye mer vann, grave hull sammen med noen planter for å sjekke når jorda begynner å bli fuktig. En jordfuktighet meter er nyttig i denne henseende. Nylig la jeg merke til at hage delen av en større El Cortes Ingles store hadde en god bestand av disse.

11. Ikke bli fristet til å plante nye planter før høstregnet.

12. Kjenne brann risiko og sommer forskrifter. Ikke lette hage bål eller bruk tre branner for grilling. Bruk gassgriller, paella komfyrer og solenergi komfyrer. Jeg brukte mine i dag for å lage et villsvin lapskaus. Solen var så varmt det var klar på under to timer. Yesterd ay Jeg kokte et dusin fett sardiner på den i en keramikkmuseet skillet.

Et kit for en meter diameter solar komfyr slik som min kan kjøpes fra www.alsol.es for omgående levering.

Med det, liker din sommerhage for midt på dagen siesta og kveld utendørs wining and dining, samt selvfølgelig for rettidig kjøle fall i svømmebassenget.

Hvis du er i ferd med å begynne å legge ut en ny hage eller revolusjonere en eksisterende kan jeg råde deg til å først lese heftet "Hvordan du bruker mindre vann i hagen din. - En praktisk guide til Waterwise middelhavshagearbeid verdensomspennende 'Den er tilgjengelig fra Amazon Bøker for mindre enn 5 €.


Share

WhatsApp