Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Finne et boliglån i Spania som passer

21 Aug 2015
Finne et boliglån i Spania som passer

VELGE et boliglån er mye som å kjøpe sko. Det er mye på tilbud, men bare den rette passer.

Ulike boliglån typer faller for ulike faktorer, det være seg nasjonalitet, alder, type arbeid og inntektsnivå, enten de er store eller små, og den tilgjengelige innskudd.

I Spania er det fem hoved boliglån typer. Alle som, bortsett fra avdragsfrihet, som ikke lenger eksisterer, kan fås gjennom finans byrå.

1) Ikke-resident boliglån

Den ikke-resident boliglån er for folk som er bosatt i et annet land enn Spania - det vil si for personer som ikke er i besittelse av en spansk bosted kortet og ikke betaler skatt i Spania i minst to år.

Det er utformet for dem å kjøpe en andre hus eller fritidsbolig.

Den maksimale LTV (loan-to-value) er 70% av kundens kjøpspris med maksimalt nedbetalingsplan på 30 år (begrepet pluss din alder må ikke overstige 75 år gammel).

Klienter fra ikke-EU-land kan bare kvalifisere for en lavere belåningsgrad.

Økonomi byrå har forhandlet priser fra 1,75% pluss Euribor oppover, avhengig av lån til verdi og antall produkter som er kontrahert med banken.

2) Spanish bosatt boliglån

En spansk bosatt boliglån designet for spanske beboere som ønsker å kjøpe en første, andre eller fritidsbolig, tilbyr den høyeste LTV rate (80-100%).

Den maksimale Payback sikt er 40 år, og igjen er kun tilgjengelig for de under 75.

Rentene starter på 1% pluss Euribor.

3) Rente bare boliglån i Spania

Disse brukes til å bli en populær form for lån for eiendomsutviklere, men de ikke lenger eksisterer, og er ikke på tilbud i Spania.

4) Ingen aldersgrense boliglån i Spania

Disse er kun tilgjengelig fra skandinaviske banker for kunder som kommer fra Norge, Sverige og Danmark og er tilgjengelig for de over 75s.

5) Egenkapital utgivelsen

Tilgjengelig for både spanske innbyggere og ikke-beboere, er egenkapital utgivelsen for kunder som eier boliglån fritt hotell eller en med en liten boliglån.

Dette boliglån kan du låne mot eiendommen for renoveringsformål eller for å finansiere et kjøp.

Eiendommen må eies av den som ber om finans mot det, og det er igjen kun tilgjengelig for de under 75s. I tilfelle at eiendommen-eieren er nå den øverste enden av aldersgrensen, kan det være mulig å få inn en yngre garantist.

Den maksimale LTV er 70% med 30 års løpetid og en 2,5% rente.


Share

WhatsApp