Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Hva det betyr å være en AIPP medlem

13 Oct 2015
Hva det betyr å være en AIPP medlem

Bygge tillit i internasjonal eiendom

Ved å fremme de høyeste standarder for profesjonalitet i det internasjonale eiendomsbransjen, har Association of International Property Professionals (AIPP) blitt satt opp for å gi forbrukeren med tillit, og fagfolk med en samlet stemme.

Vi selger ikke eiendommen. Vi er en ikke-for-profit organisasjon som har som mål å bedre standarder for profesjonalitet i det internasjonale eiendomsmarkedet, bidrar både næringen og det offentlige.

Tusenvis av mennesker er å kjøpe eiendom i utlandet: for helligdager, for å leve eller for investering. Den AIPP gir et sett med standarder for de selskapene som selger internasjonale eiendom og arbeider for å sikre at publikum forstår hva det betyr når de ser AIPP Medlem logo på selskapet litteratur.

AIPP medlemmer har frivillig meldt seg til å følge AIPP Code of Conduct, en kode etablert for å hjelpe forbrukerne med å vise hvor de vil finne profesjonelle, ansvarlige selskaper; det er en illustrasjon av hver medlemsstat forpliktelse til høye standarder i sitt arbeid.

Medlemmene må opptre med ærlighet, åpenhet og integritet i alle avtaler med det offentlige og med næringen. For fullstendig informasjon om de etiske retningslinjene og AIPP Disiplinær Prosedyre, som alle medlemmer har også samtykket i å være bundet skal koden ikke følges, kan du klikke på de markerte linkene.

Det er en full liste over medlemmer på dette nettstedet; du kan søke etter firmanavn, medlemsnummer eller bare se hele listen.

Kjøpe oversjøiske eiendom? Besøk vår Kjøper side for generelle råd om å kjøpe utenlands, og en oversikt over hva AIPP medlemskap innebærer, hva vi kan gjøre for deg, og enda viktigere, hva vi ikke skal gjøre og hva dine egne ansvarsområder er som kjøper.

http://www.aipp.org.uk/


Share

WhatsApp