Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Gode nyheter for huseiere i Spania i år

22 Oct 2015
Gode nyheter for huseiere i Spania i år

Det er godt nytt for huseiere over hele Spania i år som eiendomsmarkedet fortsetter å overgå eiendomssalg foretatt i 2014.

Ifølge de nyeste dataene fra General Council of notarius publicus, salg av boliger i Spania økte med 19,4 prosent i juni 2015 sammenlignet med samme måned året før, til totalt 37,641 salgstransaksjoner.

Den juni 2015 data markerer den fjerde måneden på rad med økning i hjemmet salgstransaksjoner, etter de av mars (12,3 prosent), April (1,9) og May (8,5).

Leilighet salget økte med 20,8 prosent, drevet av transaksjoner på annenhånds leiligheter, som steg med 25,2 prosent, mens kjøp av nye leiligheter økte med 2,2 prosent. I tillegg salg av enkelte familiehjem økte med 14,5 prosent i juni, sammenlignet med juni 2014.

De nyeste dataene, i henhold til notarius publicus, viser en generell stabilisering av det spanske eiendomsmarkedet, og boliglån for boligkjøp økt også i juni, med 31,8 prosent, med 16,002 lån autoriserte.

Så hva bør huseiere gjøre, som ønsker å selge deres eiendom og dra nytte av den sterke oppgangen i eiendomssalg? Svaret er å sørge for at hjemmet er brakt up-to-date og alle papirene er i orden.

For å øke sjansene for å selge hjemmet ditt, sørg for at du ansette en takstmann og har en landmåler rapport gjort på eiendommen din, for å presentere for potensielle kjøpere.

Dette hjemmet rapporten i stor grad øker sjansene dine for å selge din eiendom som det gir kjøperne tillit til at eiendommen har vært profesjonelt sjekket over, har ingen problemer og derfor ingen risiko for kjøperen.


Share

WhatsApp