Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Villa med energisertifikat til salgs i Spania

4 Dec 2013

Fra 1. juni, kom 2013-forskrift trer i kraft om energi ytelse sertifikat eller EPC for salg eller utleie av eiendommer. Vincent Real Estate har nå muligheten til å aktivere sine kunder for å hjelpe oppnå en Villa med energi ytelse sertifikat forSaleinSpain.

Vincent Real Estate er å jobbe for alle eiendommer til salgs og leie ut til at de er i besittelse av sertifikatet for energieffektivitet i løpet av kort tid. For Villa med energi ytelse sertifikat forSaleinSpainmeets alle kravene som den spanske lovgivningen trenger for å sørge for at kundene og Vincent Eiendom i Rojales, har full tillit til investeringer i Costa Blanca.

The Energy Performance Certificate eller EPC for boliger for salg eller utleie, er en særegen rapport markerer nivået av energieffektivitet som et hjem har oppnådd, samler informasjon om strukturelle elementer i bygningen og dens fasiliteter. Gyldighetsperioden av energi ytelse sertifikater er 10 år, og det er ansvaret til hus.

I Vincent Real Estate tilbyr vi muligheten for Villa med energisertifikat til salgs i Spania, og jobber også med andre boliger EPC på forskjellige steder på Costa Blanca som Rojales, Algorfa, Torrevieja, Guardamar del Segura, Orihuela Costa, Formentera del Segura , Jacarilla, Almoradi, La Marina, La Mata, San Fulgencio og andre steder.

Husk å kjøpe et hjem med energieffektivitet sertifikat på Costa Blanca og området rundt, kan du kontakte Vincent Eiendom i vår kontakt seksjonen eller direkte ringe din klarert eiendomsmegler.


Share

WhatsApp