Nyheter om Costa Blanca Property Market Nyheter om Costa Blanca Property Market

Nyheter om Costa Blanca Property Market

Sommer: separasjoner og skilsmisser. Utenlandsoppdrag med eiendeler i Spania

30 Aug 2016
Sommer: separasjoner og skilsmisser. Utenlandsoppdrag med eiendeler i Spania

Statistisk sett i sommermånedene, og spesielt i september (i August familien domstolene ikke holder sesjon), konsultasjoner om skilsmisser og separasjoner og antall familierettskrav som presenteres økning.

Mens på ferie vi kanskje tror at det å ha mer fritid, og uten stress produsert av arbeid, aktiviteter for barn, etc., ville gjøre det en ideell tid for par og familier. Men sannheten er at tallene sier noe annet, kan det være at med mer tid sammen det er flere muligheter for konflikt.

Hvert år etter ferieperioder, herunder etter juleferien, er det flere familie sammenbrudd enn normalt.

Hvis dessverre dette skjer, er det viktig å forberede skilsmisse eller separasjon så enkelt som mulig og sørge for at vi har all nødvendig eller viktig dokumentasjon og informasjon i stedet.

Hvis du er en eksil bor i Spania eller bor i ditt land: Storbritannia, Frankrike, Tyskland, etc., er det juridiske og praktiske spørsmål som må vurderes.

Hvis du bor i Spania, er det begrepene folkeretten som kan være av avgjørende betydning som kan avgjøre den lovgivning som gjelder for skilsmisse, og ekteskaps eiendom regimet, og anvendelsen av reglene i ett land over en annen kan være svært relevant.

Hvis du ikke bor i Spania, men en del av dine eiendeler er i Spania, og hensikten er å initiere skilsmisse eller separasjon prosess i ditt eget land, er det likevel viktig at en ekspert på spansk lov hjelper deg og advokater. For eksempel i skilsmisser ved gjensidig samtykke, utarbeiding av avtaler en eller annen måte kan avgjøre om høyere kostnader eller avgifter er som skal betales, for å utforske muligheten for å registrere rettskjennelse og eierskifte av eiendommer i Spania i Land Registry, etc .

Hvis du finner deg selv i denne situasjonen, og dessverre er det ikke mulig å løse familien din situasjon, hvis du er en utlending med egenskaper eller eiendeler i Spania, enten bosatt eller ikke, bør du søke juridisk råd om de riktige trinnene for å bli tatt, fordi konsekvensene kan være svært forskjellige.


Share

WhatsApp