Nybygg Eiendom til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Antall eiendommer: 0


No properties found that match your search.See properties in Nybygg Eiendom til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

15 essensielle tips for å kjøpe bolig i Orihuela Costa

Den spanske eiendomsmarkedet er nå i full gjenoppretting, som fører til utenlandske kjøpere igjen på jakt etter den ideelle hjem. I denne artikkelen vil vi bidra i prosessen gjennom noen nyttige tips.

Kjøpe en eiendom, enten i Storbritannia, Spania, eller et annet land, er alltid en viktig beslutning som innebærer en høy grad av engasjement. Kredittkrisen i Spania steg, og nå landet er i full økonomisk oppgang. Lave eigedomsprisane er en av årsakene til den nåværende attraktivitet Spania for britiske og skandinaviske kjøpere.

Du trenger ikke å være en ekspert på lovverket for å lære hvordan kjøpeprosessen fungerer i Spania, selv om det er lurt å ha en liten idé. Det finnes mange bøker og offisiell informasjon tilgjengelig, men noen gode råd om hva du skal gjøre og hva du ikke bør gjøre når du kjøper eiendom i Spania er ubetalbar.

Noen av disse tipsene kan resultere fra sunn fornuft. Og sikkert de er. Men ofte spenningen av å besøke hjemmene dommen tåkete oss, og gjør oss ender opp med å gjøre ting som går mot våre interesser. Derfor, holde disse tipsene i bakhodet om du er fristet til å forlate sunn fornuft på flyplassen.

1. Vær klar på din økonomi.

Når du har besluttet å kjøpe en eiendom i Spania, er det viktig å begynne å organisere dine midler og bankkonti. Du må kjøpe eiendommen. Vær oppmerksom på alle kostnader ved kjøp, og andre kostnader som øker som advokatutgifter, registrering av eiendom, eller eiendomsmegler provisjon.

2. Beregn et realistisk budsjett.

Det er veldig viktig å vite nøyaktig hvor mye penger du bruker på å kjøpe bolig før du foretar reiser til Spania for å besøke egenskaper. Det siste vi ønsker er å forelske seg i en eiendom som ikke har råd til selv eksternt. Ikke bli for høy budsjett. Pass på at du vurdere alle kostnader, som generelt har en tendens til å øke den endelige prisen med 15%.

3. vurdere utveksling.

Svært ofte utenlandske kjøpere velger å kjøpe basert på valutakursen Euro / pund gitt tid. Disse svinger hele tiden, og ved tidspunktet for lukking av transaksjonstyper kan ha endret seg drastisk.

Av denne grunn anbefaler vi å snakke med en valuta spesialist for å hjelpe deg å unngå skade av svingninger og gi deg råd om best mulig måte å strekke budsjettet så mye som mulig.

4. Finn ut om kjøpsprosessen i Spania.

Med like viktig som å kjøpe en eiendom, spesielt i et annet land avgjørelse, forutse er særlig relevant. Men når dokumentere selv, ikke få besatt alle detaljene. Du kan alltids leie en advokat til å føre tilsyn med alle papirene, men har en generell kunnskap vil være svært nyttig.

5. Tenk på dine prioriteringer.

Heldigvis Spania har et bredt spekter av steder og typer eiendom, slik at du kan finne den som passer deg. Men kanskje du burde begynne å skrive ned på papiret hva dine behov er, hvor langt du ønsker å ha de tjenester og butikker, hvor mye du er villig til å kjøre og navigere, etc.

6. Finn ut om de områdene som tiltrekker deg.

Tenk på hvor og hva slags bolig du ønsker å kjøpe i Spania. Det er veldig viktig å få fullstendig informasjon om hvert område som du liker og finne ut om du har alt du leter etter i ditt nye nabolag. Tenk hvis du liker sitt klima, tjenester, naboer eller noe du synes er viktig.

7. Besøk disse områdene også utenom sesongen.

Det er en god idé å vite disse områdene i alle årstider, både vinter og sommer. Dette vil gjøre deg kjent med sesongens forskjeller. I vintermånedene kan du legge merke til at eiendomsmeglere har mer tid til å vie og selgere er villige til å forhandle prisreduksjoner.

8. Ikke la noen presse deg.

Presset når du kjøper er ikke som de pleide, men husk at boligmarkedet er et kjøpers marked. Be om å se eiendommen så ofte du trenger, til forskjellige tider av døgnet, ulike dager i uken, hvis du kan.

9. Ikke signere noe under press.

Kanskje den viktigste av rådene vi gir. Ikke skriv under på noe eller betale uten å gjøre de nødvendige juridiske sjekker til eiendom og kontrakt. Dette er svært viktig, fordi ofte utenlandske kjøpere i Spania er lette å lure om alle slags problemer.

10. Leie en betrodd advokat.

Dette rådet er i tråd med den forrige. Invester i en god advokat hvis uavhengighet og åpenhet tillit. Å ha noen på din side som er kjent med den rettslige prosessen og alle kjøp detaljer er svært viktig. Denne profesjonelle vil ha dine interesser i bakhodet hele tiden for å gi råd til hva som er best for deg.

11. Oppsøk den mest hensiktsmessige eiendomsmegler.

Den eiendomsmegler vil være en av de folk som hjelper deg med å finne bolig, så det er viktig at du sørge for at du ansette den mest hensiktsmessige. Du trenger en som har spesialisert seg på de områdene som interesserer deg, du forstår nøyaktig hva du leter etter, og har erfaring i handel med utenlandske statsborgere.

Det er OK å bruke Internet forskning, vil dette gi deg en idé om de ulike alternativene som finnes. Hvis du kjenner noen som allerede har kjøpt en eiendom i området, se om du personlig kan anbefale til noen agent eller selskap. Det er svært viktig at du får i den ene hånden du stoler på. Dette vil muliggjøre sikre det høyeste antall besøk til eiendommer som vil spare deg for tid og penger.

12. Vurdere tilstanden av boliger for fremtidige reformer.

Hvis du planlegger å gjennomføre reformer på en eiendom som du kjøper, husk at i de fleste tilfeller må be om tillatelse. Det kan være at det ikke var veldig vanskelig hvis du har tenkt å gjøre påvirker ikke egenskapene rundt, men det er godt informert fordi myndighetene er blitt strengere med disse spørsmålene.

13. Ønsker du å leie den når den ikke ligge? Sjekk hva du trenger.

Hvis du planlegger å leie ditt hjem mens du er borte, sjekk ut papirene du trenger. Lovgivningen endringer i hver region, og i noen slags rekord for utleie, spesielt kort opphold kreves. Ikke bli tatt av vakt.

14. Ikke rush med kjøpet.

Husk at når du har kjøpt ditt hjem, et point of no return etter økonomiske ansvar det er vanskelig å rulle tilbake er anskaffet er nådd. Ikke hastverk. Før signering av skjøtet, må du forstå alt. Ikke la noen presse deg til å signere under vilje.

15. Unngå unødvendige risikoer når sende penger fra hjemlandet.

Uansett hva du gjør, kan du unngå risikoen for endringer i valuta gjennom en terminkontrakt. Dette gjør det mulig å blokkere en valutakurs på tidspunktet for kjøp av eiendom, slik at du ikke vil tape penger hvis valutamarkedet lider brå bevegelser mens kjøp er ferdig.

Sjekk ut den nye utviklingen i Orihuela Costa til Vincent Real Estate.

Sjekk ut katalogen til vår hjemmeside hvor du kan finne boliger med ulike egenskaper i ulike områder av Orihuela Costa, så vel som andre steder i Costa Blanca og Costa Calida.

Vincent Eiendomsmegling er en familiebedrift med et team av eksperter eiendomsmeglere til sammen en samlet erfaring på 60 år. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for eiendomsdrift som dekker alle faser av kjøp av bolig.

Kontakt oss og vi vil hjelpe deg med alt du trenger relatert til kjøp av ditt hjem.

19 mai 2016
© 2020 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map

×

Subscribe to our newsletter

Responsable del tratamiento: Vincent Properties Group S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


Responsable del tratamiento: Vincent Properties Group S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
×