Nybygg Eiendom til salgs Torre de la Horadada

Antall eiendommer: 1
  • Ref: VRE KR1311
  • Soverom: 5
  • Bad: 3
  • Svømmebasseng

Frittliggende Villa · Nye · Torre de La Horadada
Spain - Costa Blanca Sør - Alicante
Alicante (South)

Denne eksklusive, luksus, Øst vendt, fem soverom, foran linje havet frittstående Villa i Torre de la Horadada ligger beachside av N-332 og nær til Pilar de la Horadada. Ligger mindre enn 50 meter fra den vakre stranden og havet på Torre selv, bare en kort spasertur fra det lokale fasiliteter med main helt supermarkeder en 5 minutters kjøretur unna. Dette imponerende og svært moderne...

€ 1.890.000 Mer informasjon

See properties in Nybygg Eiendom til salgs Torre de la Horadada

5 grunner til å kjøpe en ny bolig i Orihuela Costa

Orihuela Costa strekker seg fra Punta Prima i utkanten av Torrevieja til området av Dehesa de Campoamor. Den er kjent for sine fantastiske strender med blått flagg og bredt utvalg av golfbaner.

Vincent Eiendom gir deg fem grunner til å kjøpe en eiendom i Orihuela Costa.

1. En unik beliggenhet.

Orihuela Costa ligger i nærheten av de to store internasjonale flyplasser og AP7 kyst motorveien. Dette gir enkel tilgang til nærliggende kysten, samt lett til andre deler av Spania kommunikasjon. Det er regelmessige flygninger til de fleste europeiske land fra de to flyplassene, Alicante og Murcia

Selv om det ikke er jernbanestasjonen i området, har Orihuela en jernbanestasjon hvor du kan få tilgang til Elche, Alicante og Murcia å reise lengre bort ved hjelp av AVE (høyhastighets jernbanenett i Spania).

Orihuela Costa, overraskende, er knyttet til byen Orihuela området. Men det meste av kysten er ca 20 km fra sentrum. Dermed har dette området sitt eget anlegg, uavhengig, inkludert kommunale kontorer, skoler, idrett og kulturelle sentre, medisinske sentre etc.

Orihuela Costa ligger innen gangavstand fra de historiske byene Cartagena, Murcia og Elche. Det tar ca 45 minutter å komme til Alicante og til alle shopping, underholdning og transport sentre boliger. Lenger nord er de pittoreske byene Pilar de la Horadada, San Pedro og populære, Los Alcázares. Alle er verdt et besøk hvis du har en sjanse.

2. Blue Flag strender overalt.

Hvor skal du begynne med strendene i Orihuela? Disse blå flagg strender strekker seg langs omtrent 16 kilometer fra kysten. Gylne sandstrender viker og strender som synes endeløs, gi oss et bredt utvalg å velge mellom. Når du tror du har funnet den perfekte stranden, vil du se en enda bedre

Men nyte området er ikke bare late deg på strendene i Middelhavet. Det er nok av vannsport i området, og mange havner hvis du vil ha en båt. Du kan prøve dykking, vannski, brettseiling, eller seiling. For noe litt mindre intens hvorfor ikke leie en pedal båt for et par timer. Hvis du vil ha litt mer spenning, kan du også få på en jet ski. Det er virkelig noe for hele familien.

Hver stranden har sin egen appell. Cala Capitan i nærheten av Cabo Roig har to bukter og gi et badeområde ideelt for yngre barn, mens voksne kan nyte dykking og synet av tusenvis av små fisk som svømmer i det klare, blå vannet.

La Zenia stranden er populær for sine strandbarer og barer som ofte inkluderer underholdning til langt på natt. Restauranten, som ligger på en klippe med utsikt over havet, er det perfekte stedet å nyte god mat og beundre utsikten. Det er et svært populært sted i julen når folk blir med i Costa juledag, sammen med bandet.

Mange av disse strendene har blitt akkreditert som "Blue Flag". Dette betyr at oppfylle følgende krav:

Standarder for miljøopplæring og informasjon, for eksempel kart stranden, etiske retningslinjer etc.

Vannkvalitet, for eksempel kloakk eller ingen industriavfall.

Miljøledelse, for eksempel, må stranden være rene, tilgjengelig containere, ikke bad.

Sikkerhet og tjenester, for eksempel tilstrekkelig antall badevakter og førstehjelp prosjektpakker, drikkevannsforsyning.

Punta Prima, Playa Flamenca, Cala Capitan, Cabo Roig, La Zenia, Playa de la Glea (Campoamor) ... med så mange strender med blått flagg vil være vanskelig å velge.

3. Golfbaner First Class

En av grunnene til at Orihuela-kysten er et arnested hele året er er dens golfbaner. Det er ikke bare en golfbane, men fire i området, og mer enn 10 hele regionen for å velge fra. Noen av dem er "Real Club de Golf Campoamor", Villamartin, Las Ramblas og Las Colinas.

Denne rekke områder vil sikre deg at du velger passer dine behov og ditt nivå. Den store fordelen av å spille golf i Spania er antall soldager. uansett tid på året da reise, noe som gjør det svært vanskelig tid bli fordømt.

Selv om det er tjenester, barer og restauranter innen hvert golfbane, mange mennesker den berømte Strip Cabo Roig og Villamartin Plaza samles her, restauranter og uteliv er internasjonale og kan spise alt fra biffer Aberdeen, hamburgere Angus, eller deilig fisk.

4. markeder, butikker og restauranter

Gjennom hele lengden og bredden på Orihuela Costa kan du finne mange butikker, barer og restauranter. Noen av dem ligger svært nær strendene. Det er også et utvalg av kjøpesentre som La Zenia Boulevard. I tillegg til La Zenia Boulevard, er du midt i Playa Flamenca, La Fuente og sentrum Punta Marina.

I tillegg har hele området gode markeder hvor du kjøper. En spesielt berømt holdes hver lørdag morgen i Playa Flamenca. I dette markedet gatene er stengt som folk sneglet gatene rundt jobbene sine og nyte muligheten til å kjøpe fersk frukt, grønnsaker og mange elementer av lær og blonder.

Villamartin Square har alltid vært et populært sted for folk som bor eller bor i området av Villamartin. Det finnes mange restauranter og barer, og i løpet av sommeren .. Hvis du tenker på å kjøpe eiendom i Orihuela Costa, verdt du besøker.

Det ville være urettferdig å velge å gjøre et utvalg av restauranter som du må nærme seg området. Nesten all maten er konsentrert i restauranter i dette området, er det vanskelig å ha nok tid til å nyte dem hele tiden.

5. Takk og opsjoner til å kjøpe hjem.

De Uansett hva dine behov imøtekommes, er det sannsynlig at en eiendom som passer dine preferanser er. Sin popularitet betyr at det er nok av utviklingen og boligområder å velge mellom for de som kjøper eiendom i Orihuela Costa. Luksus villaer i mer isolert, i veletablerte områder som Pilar de la Horadada eller ny byutvikling nær det nye kjøpesenteret Zenia steder. Det er mye av fast eiendom å velge mellom.

De fleste områdene er også blandes i deres nasjonalitet. Dette gjenspeiles i valget, og holder en rekke ulike festivaler og fester i området. Uansett nasjonalitet, vil du ikke føle deg alene i denne delen av Spania, som det vil mest sannsynlig være i stand til å finne folk som snakker språket.

Det er lag og foreninger overalt, vil et raskt blikk gi informasjon om grupper de bli med å dele dine hobbyer og møte likesinnede mennesker, hvis det er det du ønsker. I Orihuela Costa kan du velge din egen livsstil, blande med noen, og, fremfor alt, nyte den vakre kysten.

Sjekk ut våre nye konstruksjonen hjem i Pilar de la Horadada og andre områder av Orihuela Costa.

Er du ute etter egenskapene til nye bygg i Pilar de la Horadada eller andre områder av Orihuela Costa? Ved å besøke nettsiden til Vincent Fast Estate're på rett sted. Sjekk ut vår online katalog av eiendommer på Costa Blanca og Costa Calida. Hvis du finner noen du liker, kan du kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjerne hjelpe.

Vincent Eiendomsmegling er en familiebedrift med et team av eksperter eiendomsmeglere til sammen en samlet erfaring på 60 år. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for eiendomsdrift som dekker alle faser av kjøp av bolig, herunder etter-salg-tjenester.

28 juli 2016
© 2020 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map

×

Subscribe to our newsletter

Responsable del tratamiento: Vincent Properties Group S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


Responsable del tratamiento: Vincent Properties Group S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
×