Onroerend goed in Ciudad Quesada Spanje

Weet u niet welke stappen u moet nemen om een huis aan de Costa Blanca te kopen? Heeft u iemand nodig die u vertrouwt om u te adviseren? Neem contact op met ons onroerend goed in Ciudad Quesada, Spanje en u zult aangenaam tevreden zijn met hun professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Ciudad Quesada is een urbanisatie gelegen aan de Spaanse zuidelijke Costa Blanca, die zes kilometer van de Middellandse Zee ligt.

Het werd gemaakt als een plek voor vakantie en rust, waar de inwoners zich inzetten om te genieten van de zon, de goede mediterrane keuken en hun favoriete buitenactiviteiten.

Het heeft de 18-holes golfbaan "La Marquesa", die wordt gekenmerkt door niet extreem moeilijk, dus het is geschikt voor spelers van alle niveaus.

In Ciudad Quesada schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar, dus u kunt op elk moment genieten van een prachtige vakantie omringd door natuur en rust.

De urbanisatie is zeer goed verbonden via de snelweg AP-7 met de luchthavens van Alicante en Murcia, zodat u regelmatig familie en vrienden uit uw land van herkomst kunt ontvangen.

De nabijheid van de uitgestrekte stranden van La Mata, Guardamar del Segura of Torrevieja is ideaal om een aangename dag op zee door te brengen wanneer u maar wilt.

Wij zijn het onroerend goed in Ciudad Quesada, Spanje, wij zullen u op een persoonlijke en eerlijke manier helpen

In ons onroerend goed in Ciudad Quesada, Spanje zullen we aandachtig luisteren om u het huis te bieden dat u echt wilt. U zult verrast zijn door onze professionaliteit en nabijheid.

Wij voeren of begeleiden alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje.

We zullen u adviseren over de aanvraag voor het Foreigner Identification Number (NIE), noodzakelijk voor het openen van een bankrekening in Spanje.

We kunnen ook alle belastingen en belastingen van uw nieuwe woning vestigen of de naam van de benodigdheden wijzigen.

We kunnen u informeren over de uitwisseling van valuta, kosten van notaris en registerhouder.

Aarzel niet om ons te vragen of u een vorm van hervorming wilt doorvoeren, wij kunnen u zonder enige verplichting adviseren over betrouwbaar personeel en dat u uw werk goed doet.

We hebben ook professioneel tuin- of zwembadonderhoud.

We hebben een portfolio van professionals, zoals architecten, schilders, metselaars, tuinmannen, loodgieters, elektriciens, enz.

Afhankelijk van de hervorming die u wilt maken, zullen wij u vriendelijk informeren over de professionals en gemeentelijke vergunningen die u nodig hebt.

Als u uw ideale huis wilt vinden, bezoekt u ons onroerend goed in Ciudad Quesada Spanje

In ons onroerend goed in Ciudad Quesada, Spanje, hebben we een breed scala van eigenschappen te bieden.

We hebben luxe villa's met privéperceel en zwembad, bungalows met een modern of traditioneel ontwerp met een prachtige privé-urbanisatie, waar u een gemeenschappelijk zwembad heeft met grote solariumgebieden, ideaal om met de buren te kletsen.

U zult het enthousiasme en de toewijding die we hebben opgedaan om het gewenste huis te vinden, heel graag observeren.

Volg ons op sociale netwerken en u kunt dagelijks ons werksysteem en onze brede activiteit controleren.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@vincent-realestate.com

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op:

· Avda. Federico García Lorca, 37 Benijófar (Alicante).

Telefoons: ES: (0034) 966 712 440 | VK: +44 (0) 2080 998 997

· Niagara Street - Miraflores III-gebouw - Local 6.7 - Flamenca Beach 03189 Orihuela Costa (Alicante).

Telefoons: ES: (0034) 965 326 606 | VK: +44 (0) 203 0048990.

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Ontwerp: Mediaelx · Legaal · Cookies · Privacy · Cookies · Site Map
WhatsApp

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS