Onroerend goed in Orihuela Costa Spanje

Als u op zoek bent naar een huis om te genieten van de zon en het strand in elk seizoen van het jaar, raden wij u aan om ons onroerend goed in Orihuela Costa Spanje te bezoeken.

Aan de Costa Blanca Zuid ligt Orihuela Costa, een uitgestrekt stuk mediterrane kustlijn van meer dan zestien kilometer.

Langs de hele kust vinden we uitgestrekte stranden met gouden zandstranden afgewisseld door magische baaien van turkooisblauwe zee.

Vanwege de goede temperaturen aan de Costa Blanca, waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt en de winters mild en zonnig zijn, is het altijd leuk om een wandeling langs de kust te maken terwijl je luistert naar het gefluister van de golven.

In de prachtige kliffen die worden gevonden en waarvan het water transparant en warm is, kunnen we veel watersporten beoefenen, zoals snorkelen of duiken om de onderwatergrotten en de flora en fauna van de zeebodem te leren kennen.

Het is ook heel gebruikelijk om te roeien, kanoën, zeilen of jetskiën.

Laat niet afstand doen van het huren van de ligplaats van uw boot in een van de omliggende jachthavens en steek deze prachtige kustlijn dus over.

Deze bevoorrechte situatie, samen met zijn prachtige stranden en zijn unieke klimaat, zijn de fundamentele redenen waarom veel inwoners van Noord- en Midden-Europa hebben besloten zich hier te vestigen en het hele jaar door van de zon en de zee te genieten.

In ons kantoor in onroerend goed in het kantoor van Orihuela Costa in Spanje hebben we huizen met uitzicht op zee of heel dicht bij de golfbaan

Als u ons vertelt wat uw hobby's zijn, maken we in ons onroerend goed in Orihuela Costa Spanje een profiel van uw ideale huis en bieden wij u een welgekozen selectie zodat u uw favoriet kunt kiezen.

Aarzel niet om ons de vragen te stellen die u worden gesteld over de huizen die u interesseren.

Onze medewerkers zullen u graag helpen.

We hebben prachtige appartementen aan het strand waar u te allen tijde kunt genieten van een wandeling door het gouden en zachte zand van de Middellandse Zee.

We bieden ook huizen in de buurt van de Waterclubs die je in Orihuela Costa zult vinden, zodat je plezier kunt hebben met je favoriete watersporten.

Als u een rustige en ontspannen sfeer wilt, kunt u met onze prachtige villa's in kliffen een breed perspectief op de zee zien vanaf het terras van uw huis.

Maar we hebben ook bungalows en herenhuizen in de nieuwe ontwikkelingen die zijn gebouwd met golfbanen, zodat liefhebbers van deze sport in de buurt van de Golf Club wonen.

Neem contact op met ons onroerend goed in Orihuela Costa Spanje om uw huis aan de Costa Blanca te kopen

Wacht niet langer en bezoek onze website over onroerend goed op de website van Orihuela Costa. We bieden u een gevarieerd portfolio van nieuwe of nieuwe woningen.

Als u een vorm van hervorming wilt doorvoeren in uw nieuwe huis aan de Costa Blanca, kunnen wij u zonder enige verplichting adviseren over betrouwbaar personeel dat zijn werk perfect doet.

Volg ons op sociale netwerken en u zult onze uitgebreide activiteit zien.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@vincent-realestate.com en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, ontvangen wij u graag op elk van onze kantoren:

· BENIJOFAR:

Avda. Federico García Lorca 37 Benijófar (Alicante).

Telefoons: ES: (0034) 966 712 440 | VK: +44 (0) 2080 998997

· ORIHUELA COSTA:

Niagara Street - Edif. Miraflores III - Lokaal 6,7 Playa Flamenca 03189 (Orihuela Costa)

Telefoons: ES: (0034) 965 326 606 | VK: +44 (0) 203 0048990

Know us more
© 2023 Vincent Real Estate · Ontwerp: Mediaelx · Legaal · Cookies · Privacy · Cookies · Site Map

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS