Villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada

Antall eiendommer: 4
 • Ref: VRE KR1506
 • 253 m²
 • 280 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Svømmebasseng

Frittliggende Villa · Nye · Ciudad Quesada
Spain - Costa Blanca Sør - Alicante
Alicante (South)

Disse spektakulære, Øst vendt, tre soverom frittstående villaer i Pueblo Lucero er plassert i en svært fremtredende posisjon med fantastisk utsikt, mot baksiden av Rojales og Ciudad Quesada utover til sjøen i Guardamar del Segura. Ligger innen få minutters kjøring til nærmeste fasiliteter, utstyr, golfbane, driving range og mer, med kysten i Guardamar i bare en 10 minutters kjøretur!...

€ 410.000 Mer informasjon
 • Ref: VRE KR1430
 • 252 m²
 • 300 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Svømmebasseng

Frittliggende Villa · Nye · Ciudad Quesada
Spain - Costa Blanca Sør - Alicante
Alicante (South)

Disse splitter nye, tre soverom frittstående villaer i Pueblo Lucero , med havutsikt som bygges på kantene av vakker golfbane, mindre enn en 10 minutters kjøretur til den livlige sentrum av Quesada, hvor du kan finne et utvalg av retter, apotek, medisinsk senter, butikker, banker og mer. Som bygges til en utsøkt, moderne standard på 252m2 på en 300 m2 anlagt plott med en 9 x 3...

€ 519.000 Mer informasjon
 • Ref: VRE KR1431
 • 236 m²
 • 300 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Svømmebasseng

Frittliggende Villa · Nye · Ciudad Quesada
Spain - Costa Blanca Sør - Alicante
Alicante (South)

Disse splitter nye, tre soverom frittstående villaer i La Marquesa, med havutsikt som bygges på kantene av vakker golfbane, mindre enn en 10 minutters kjøretur til den livlige sentrum av Quesada, hvor du kan finne et utvalg av retter, apotek, medisinsk senter, butikker, banker og mer. Som bygges til en utsøkt, moderne standard alle på ett nivå av 236m2 på en 300 m2 anlagt plott med en 9 x...

€ 519.000 Mer informasjon
 • Ref: VRE KR1576
 • 210 m²
 • 561 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3

Frittliggende Villa · Nye · Ciudad Quesada
Spain - Costa Blanca Sør - Alicante
Alicante (South)

Disse nydelige, splitter nye, tre soverom villaer i Pueblo Lucero ligger baksiden av Ciudad Quesada og Rojales, som ligger i utgangspunktet på La Marquesa Golf Course, men i et område med de mest fantastiske og ettertraktede utsikt over dalen utover til Guardamar. Ligger innenfor en 5 minutters kjøretur fra mange fasiliteter og fasiliteter for å inkludere hovedmerk supermarkeder og et...

€ 549.000 Mer informasjon

See properties in Villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada

Villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada

I sommer vil du elske å nyte en av de mest populære urbaniseringene på Costa Blanca Sør. I våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada vil du leve som du alltid har ønsket.

Ciudad Quesada er en konsolidert urbanisering som ble opprettet som en ferieby og har alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt hele året. De mange boligområdene, for eksempel Pueblo Lucero, ligger rundt den populære La Marquesa golfbanen, hvor du kan utøve denne sunne sporten i det fri eller i kontakt med naturen, enten du er nybegynner eller erfaren spiller. I badelandet Aquapark kan du tilbringe en morsom dag med familien og nyte de forskjellige vannattraksjonene mens du kjøler deg ned på varme augustdager.

Dessuten er de lange strendene i Guardamar del Segura bare en ti minutters kjøretur unna, så kan du tenke deg at du slapper av på en solseng mens du blir brun og lytter til det milde murret fra bølgene i sjøen? Strendene i Guardamar regnes som de varmeste i det spanske Middelhavet. Det er det perfekte stedet å dyrke et stort utvalg av vannsport: seiling, vindsurfing, jetski, kanopadling, etc.

I sommer ha det gøy i bassenget av våre luksusvillaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada

VINCENT REAL ESTATE har et interessant utvalg av villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada. Våre luksusvillaer har et elegant, moderne design som du vil elske. Vi tilbyr deg eneboliger eller tomannsboliger med forskjellig antall soverom og bad, slik at du kan velge i henhold til familiens behov. Du vil bli overrasket over deres utmerkede funksjoner:

 • Lysstyrken og romsligheten i rommene.
 • Soverommene har innebygde garderober.
 • Vinduer med doble vinduer
 • Termisk og akustisk isolasjon
 • Store vinduer på fasadene
 • Forinstallasjon av klimaanlegg
 • etc.

Kjøkkenet er innredet i en veldig moderne stil og er utstyrt med toppmoderne hvitevarer. Villaene ligger på en privat tomt med anlagte områder, parkering for kjøretøyer, svømmebasseng og solarium. Tenk deg å organisere en grill i hagen til hjemmet ditt og nyte en morsom svømmetur med familien i bassenget. Vi har boliger med forskjellige interiøroppsett, med en eller flere etasjer. Fra noen av dem kan du nyte panoramautsikt over Middelhavet og byen Guardamar del Segura.

Er du interessert i våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada?

Hvis du er interessert i våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada, kan du kontakte oss, så gir vi deg all informasjonen du trenger. I VINCENT REAL ESTATE har vi et ekspertteam med flerspråklige eiendomsmeglere som vil møte deg personlig og tilby deg en vennlig og personlig service.

Hvis du er interessert i å selge en eiendom på Costa Blanca, er VINCENT REAL ESTATE det profesjonelle eiendomsmegleren du trenger. Følg oss på sosiale nettverk, og du vil se vårt system for publisering av eiendommene våre, vårt profesjonelle arbeid, kommentarene til våre klienter, etc.

For å kontakte oss, fyll ut skjemaet på nettstedet vårt eller send en e-post til info@vincent-realestate.com. Vi venter på deg på våre kontorer i:

BENIJÓFAR:

ES: (0034) 966712440

Storbritannia: +44 (0) 2080 998 997

Adresse: Avda. Federico García Lorca, 37 Benijófar (Alicante)

ORIHUELA COSTA:

ES: (0034) 965 326 606

Storbritannia: +44 (0) 203 0048990

Kontor: Calle Niágara, Edif. Miraflores III - Local 6,7 - Playa Flamenca 03189 Orihuela Costa

Villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada

Hvis du leter etter et sted å pensjonere deg og nyte din velfortjente pensjonisttilværelse, har du kommet til rett sted! Vi har villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada med svømmebassenger, hager og uteområder for grilling og fester med vennene dine. Pueblo Lucero er en urbanisasjon som tilhører en annen stor urbanisasjon "Ciudad Quesada", selv om denne regnes som en landsby på grunn av det store antallet innbyggere og det brede nettverket av tjenester. Her finner du alt du trenger for å bo komfortabelt og uten å måtte flytte (private legekontorer, apotek, supermarkeder, taxiholdeplass, butikker, internasjonale restauranter ....) Videre, hvis du er en utlending vil du gjerne vite det at de fleste av innbyggerne kommer fra Nord-Europa (britter, tyskere, nordmenn, belgiere...) I Pueblo Lucero har du muligheten til å bo som du alltid har ønsket, nært Middelhavet, omgitt av natur og med en uslåelig og solrikt klima.

Pueblo Lucero ligger bare noen få minutter unna den prestisjetunge golfbanen "La Marquesa". Kanskje dette er en utmerket tid for å lære å spille denne fantastiske sporten. I nærheten ligger også de berømte strendene i Guardamar del Segura med blått flagg, ideelle for alle typer vannsport og lange turer langs kysten.

Våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada ligger på fantastiske steder

En av de mest attraktive aspektene ved våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada med sine utrolige forbindelser til andre viktige turiststeder på Costa Blanca Sør. I tillegg kan du raskt og enkelt nå Alicante internasjonale lufthavn med billige daglige flyreiser til mange europeiske byer.

Våre eiendommer til salgs i Pueblo Lucero er perfekte for en avslappet og sunn livsstil takket være deres utsikt over naturen og havet. I tillegg lar deres innendørs og utendørs områder deg nyte livet i all sin prakt, med soverom med eget bad og fullt utstyrte bad, solarium for soling, vakre svømmebassenger for avkjøling og store hager for kjæledyret ditt å løpe fritt.

Vi har villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada og andre typer eiendommer i ettertraktede områder

Hvis du er interessert i våre villaer til salgs i Pueblo Lucero Ciudad Quesada, men også ønsker å se andre stiler av brukte eller nybyggede eiendommer, vennligst besøk vår omfattende katalog og oppdag hva de har å tilby. Våre eksklusive eiendommer ligger på de mest attraktive stedene på Costa Blanca Sør og Costa Blanca Nord. Kontakt oss hvis du ønsker å motta mer informasjon eller har spørsmål. Alle våre agenter er flerspråklige og behersker mange språk (engelsk, fransk, nederlandsk, norsk...), så du vil ikke ha noen problemer med å forstå dem.

-Ring oss på: +34 966 712 440

Send oss en e-post: info@vincent-realestate.com

Eller besøk et av våre kontorer:

BENIJÓFAR KONTOR:

EN: (0034) 966 712 440

Storbritannia: +44 (0) 2080 998 997

Kontor: Avda. Federico García Lorca, 37 Benijófar (Alicante)

KONTOR ORIHUELA COSTA:

ES: (0034) 965 326 606

Storbritannia: +44 (0) 203 0048 990

Kontor: Calle Niágara, Edif. Miraflores III - Local 6,7 - Playa Flamenca - 03189, Orihuela Costa

2 aug. 2021
© 2022 Vincent Real Estate · Design: Mediaelx · Rettslig informasjon · Cookies · Personvern · Informasjonskapsler · Web Map

×

Subscribe to our newsletter

De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×

Book a viewing trip

Planning a trip to Spain?
Wish to book a property viewing.


De conformidad con lo que establece la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa que los datos personales que nos facilite a través de dicho formulario serán tratados por VINCENT PROPERTIES GROUP, S.L. “VINCENT REAL ESTATE”, con la finalidad de gestionar su solicitud y enviarle información más detallada. Para más información consultar la política de privacidad. Aquí.
×
ONLINE VIEWINGS